Boek productie en uitgave

Laat ons uw Boek uitgeven

Bent u schrijver en wilt u uw eigen boek uitgeven met behoud van alle auteursrechten? Dan bieden wij bij DMI Books de perfecte oplossing!

Wij kunnen voor u uw boek ontwerpen (binnenkant en omslag) en drukklaar aanleveren, uw boek printen in kleine oplages (en natuurlijk grote oplages) en uw boek uitgeven zodat uw boek verkrijgbaar is bij alle grote boekhandelaren on- en off line.

U stuurt ons uw gecorrigeerde boek in word of een ander bestandsformaat vergezeld van foto's of andere illustraties. U kiest het boekformaat dat u aanspreekt en wij gaan voor u aan de slag, natuurlijk in nauwe samenwerking met u, want het is uw product. Het interieur van het boek en de omslag  wordt door ons ontworpen en na goedkeuring door u als drukklaar PDF bestand aangeleverd.DMI Books levert de lay-out en de print service vanaf 25 stuks en kan uw boek aanmelden bij de diverse sites nationaal en internationaal en natuurlijk, indien gewenst bij het Centraal Boekhuis.

Rechten

Belangrijk is dat u eigenaar blijft van alle rechten als auteur en toch uw boek via alle gebruikelijke kanalen beschikbaar kan stellen.

Prijzen

Voorbeeld:

Bij een boek van 250 pagina's maximaal, zwart/wit interieur, full color omslag en een drukoplage van 50 stuks, inclusief opladen nationale en internationale sites (ook Bol.com) en aanmelding bij Centraal Boekhuis voor 1 jaar betaald u 875 euro ex BTW.

De individuele verzending van verkochte boeken  wordt ook door ons verzorgd en de kosten daarvoor worden berekend  en verrekend per verkocht boek.